Herfst in Zweden

canon70d
Canon EOS 70D met 28-135 IS USM

Niet alle berichten op de blog moeten lange lappen tekst zijn, er moeten ook mooie foto’s voorbij komen natuurlijk. Ik woon nu 10 maanden in Zweden en ik heb in die tijd erg veel foto’s gemaakt. Eerst deed ik dat met mijn mobiel, maar in september heb ik een prachtige Canon EOS 70D voor mijn verjaardag gehad. Het objectief had ik nog van mijn oude analoge EOS. Dit is een prima objectief dat zonder probleem gebruikt kan worden op mijn nieuwe camera.

 

Dat was dus mooi op tijd voor de schitterende herfst. De herfst hier is geen regen en storm, maar vooral lekker rustig nazomerweer en een explosie van schitterende kleuren in de bossen. Op 4 oktober heb ik een ritje hier in de omgeving gemaakt en wat leuke foto’s geschoten.

Uiteraard klikkerdeklik op de foto’s om ze groot te zien.

4 gedachten over “Herfst in Zweden”

  1. wij hier in Nederland volgen alles in Zweden wat je doet( ik bedoel figuurlijk uiteraard) . We vinden het waanzinnig dat je dit hebt kunnen en durven doen. Ik ben nog afhankelijk van mijn werk, maar daarna wordt het echt Zweden of Noorwegen. Waren we het al jaren geleden over eens….maar jouw blog en foto’s bewijzen gewoon dat we gelijk hebben. Ook wij zijn Nederland zo zat!!!

  2. Het ziet er naar uit dat we in de herfst ook nog een keer moeten komen. Voor de vierde keer dan in anderhalf jaar. Als dit zo door gaat komen we inwonen.

    1. De herfst is ook echt heel erg mooi dus ik denk dat je wat vaker heen en weer zal moeten vliegen. Zodra ik een huis gekocht heb heb ik ook de ruimte, dan kan je zolang en zo vaak komen als je wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *