Zonsondergang

zonsondergang
Zonsondergang aan het Öjesjön

In de zomer gaat de zon hier heel laat onder en in juli en augustus wordt het ook midden in de nacht niet meer donker. Je hebt in die tijd de meest prachtige avond luchten met schitterende kleuren. Ik heb een paar keer foto’s gemaakt van de zonsondergang en heb hier wat mooie kiekjes bij elkaar gezocht.

 

8 gedachten over “Zonsondergang”

 1. Wow! Schitterend gewoon! Mailfunctie doet het trouwens als een tierelier, helemaal fijn 🙂

 2. Wow! Schitterend gewoon! Mailfunctie doet het trouwens als een tierelier, helemaal fijn 🙂 Verificatiedingetje daarentegen doet een beetje moeilijk 😉

  1. Waar doet die moeilijk over dan? Hij zou moeten werken, je staat ook als goed geverifieerd in de lijst. Het enige dat niet 100% is, als je je mail invult dan krijg je een pop-up die uitlegt dat je een mail krijgt om te verifiëren en die pop-up is nog in het Engels. Ik ben er nog niet uit hoe ik die moet fiksen, maar dat gaat vast ook een keer lukken.

 3. Damn,

  op sommige foto’s is het water net een spiegel zeg!
  Dit zijn net mooie bureau-achtergronden 😉
  Gave foto’s Bart!

Reacties zijn gesloten.