We gaan weer inpakken en naar Lapland

Het was even wat stil op de blog, en dat zal nog enkele dagen duren. Daarom maar even kort een berichtje om te laten weten waarom het zo stil is. Ik ben de afgelopen dagen druk geweest met het kopen van een huis. De bedoeling was dat ik een jaar of 3 zou huren in Rätan om te sparen en dan een huis te kopen, maar er deden zich deze week ineens 2 mooie kansen voor om nu, na 1 jaar in Zweden, toch al een huis te kopen. Vandaag heb ik 1 van die 2 huizen bezichtigd, onderhandeld met de verkoper, en het is rond gekomen. Ik kan gaan inpakken, per 1 juni kan ik erin. Ik ga dus in Lapland wonen,

Je kunt gerust zeggen dat ik er heel erg blij mee ben, en zonder namen te noemen wil ik 2 Zwederlanders ook bedanken voor hun hulp, zonder die hulp was dit echt niet gelukt.

Er komen vast nog veel meer foto’s later, maar voor nu blijft het even bij 1 foto van de mobiel. Het huis heeft een volledige kelder, en veel meer ruimte dan op het eerste gezicht lijkt. Er voor staat een vrijstaande garage en er ligt een flinke tuin bij met mooie bomen. Later dus meer, maar er komen hier hele drukke tijden aan dus de blog zal iets rustiger worden, maar ik maak foto’s en haal de schade na de verhuizing zeker in.

Lapland
Mijn huis in Lapland

 

Eén gedachte over “We gaan weer inpakken en naar Lapland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *