Ik ben verhuisd

lapland
Mijn huis in Rentjärn

Het grote gesjouw is voorbij. Ik ben verhuisd. De blog is verhuisd naar een nieuwe betere webhost, zodat e-mail abonnementen nu ook weer zouden moeten werken. Ik ben zelf van Jämtland naar Lapland verhuisd.

 

 

Mijn vorige huis was hier 500 kilometer vandaan, dus ik heb heel wat afstand afgelegd met een zware aanhanger vol met spullen achter de auto. Alles is goed gegaan, maar ik ben blij dat dat nu achter de rug is. In mijn nieuwe huis is nog erg veel te doen, het is nu nog een flinke bende. Er moet veel worden schoongemaakt en al mijn spullen moeten worden uitgepakt en op de juiste plek geparkeerd worden. Het duurt nog wel enkele weken voor dat allemaal gebeurd is. Ik heb alle tijd, dus het gaat op het gemakje. Dit was mijn laatste verhuizing, bij de volgende verhuizing dragen ze mij het huis uit, dus ik hoef dan zelf niet te sjouwen.

Ik woon nu dus hier:

 

Het was door al dat gesjouw op de blog dus ook wat stil, en het zal ook nog even duren voor ik weer voldoende tijd heb om veel te schrijven hier. Daarom nu alvast wat plaatjes van mijn tuin en uitzicht.

 

10 gedachten over “Ik ben verhuisd”

  1. Gefeliciteerd Bart! Ik hoop dat je naar je zin gaat hebben daar.
    Sylvia (hier boven) had mijn gedachte al gelezen, hier volgt een definitie van onkruid: Een onkruid is een op een bepaalde plaats ongewenste plant. Deze ongewenste planten kunnen wild of verwilderd zijn. In principe kan elke plantensoort een onkruid zijn. Maar sommige soorten worden vaker onkruid genoemd dan andere.

    Ik vermoed dus dat ‘onkruid’ niet de juiste term is hier…..

  2. Bart, van harte gefeliciteerd met je mooie nieuwe woonstee en take it easy met alles schoon te maken enz. Alles op zijn tijd, hoor. Ziet er prachtig uit daar!

  3. Ha die Bart, geniet van het nieuwe uitzicht en vooral van het kruid wat pas onkruid is als je er niets mee kan. Ik zag dat er ook veel medicinale kruiden tussenstaan. Dus verdiep je in je schaarse vrije tijd hierin en je wordt nog een volleerd medicijnman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *