De winter is nu echt begonnen

winter
Mijn landgoed

De winter is nu echt begonnen. Het is mijn favoriete seizoen dus het is weer volop genieten. Er ligt nog geen meter sneeuw, maar dat komt zeker nog. We hebben nu afwisselend dagen met veel zon en met lichte sneeuw en langzaam verandert het bos in een sprookjesbos. De temperaturen liggen tussen -7 en -15 graden.

Nu het zo mooi is buiten maak ik veel foto’s als ik de hond uitlaat. Beelden zeggen meer dan woorden, dus ik ga geen grote lap tekst schrijven, ik post gewoon een reeks foto’s van de afgelopen week.

5 gedachten over “De winter is nu echt begonnen”

  1. Dit is toch gewoon geweldig!
    Op die manier, met dat uitzicht zou ik met de Kerst dus ook echt een “Kerst-gevoel” hebben.
    Buiten alles mooi wit, binnen bij de openhaard, warme beker chocomel erbij…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *